zondag 2 september 2012

Goed gevulde kippenbouillon (4 personen)




450 milliliter kippenbouillon met kippenvlees
1300 milliliter water
1 kippenbouillontablet
2 stengels bleekselderij
300 gram ravioli met spinazie- of kaasvulling
versgemalen peper
2 eetlepels gehaakte bladpeterselie

Leng de kippenbouillon aan met water en breng aan de kook met het bouillontablet. Schaaf de bleekselderij met een dunschiller glad en snijd de stengels in reepjes. Hak het mooie groen van de bleekselderij fijn en bewaar tot later gebruik.
Voeg de reepjes van de bleekselderij met de ravioli toe aan de kokende bouillon en laat nog 3 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met versgemalen peper en roer de peterselie en bleekselderijblad er op het laatste moment door. Serveer direct.

Bereidingstijd: 15 minuten



Geen opmerkingen:

Een reactie posten