maandag 12 maart 2012

Wegen PSV en Rutten Scheiden 12 maart 2012

Naar aanleiding van de Televisie door Valentijn Driessen in de Telegraaf kon ik het niet laten. Meer Valentijn Driessen niet u, niet de telegraaf, niet een journalist en niet de supporters, maar het bestuur beslist binnen PSV wat er gebeurt. Het zou mooi zijn als dat eindelijk eens gerespecteerd wordt. Dat men de beslissingen laat gebeuren waar het moet in het bestuur van PSV.

Let wel in het bestuur van PSV en niet bij de directie. Het zou voor PSV en de voetballerij goed zijn dat er een keer directieleden zijn die de gevolgen van slecht spel voelen en worden ontslagen. Het zou namelijk goed zijn voor PSV dat de heren Brands en Sanders ontslagen worden. Dit omdat deze heren de schuld hebben aan het spelersbestand en technische staf.

Het is in een teamsport zo makkelijk om een trainer de schuld te geven. Misschien moeten we de media wel de schuld geven, misschien moeten we de supporters de schuld geven, misschien moeten we de telegraaf de schuld geven, misschien moeten we Valentijn Driessen de schuld geven of misschien wel de journalisten de schuld geven van de drie nederlagen op rij bij PSV. Dit door de druk die ze de spelers opleggen om te presteren.

Het zou van algemeen besef moeten zijn dat de Nederlandse competitie. Ééntje is van net niet spelers. Spelers die niet een heel seizoen op hun top kunnen presteren. Spelers die goed zijn, maar niet zeer goed. Was een speler zeer goed dan speelt hij simpel niet in de Nederlandse competitie, maar ergens in Vereningd Koninkrijk, Spanje, Italië, Rusland, Portugal of Duitsland, Daar waar ze veel geld kunnen verdienen.

Dus nee niet Rutten ontslaan maar ontsla de supporter, ontsla de telegraaf, ontsla Valetijn Driessen en ontsla de journalisten voor het opleggen van een niet realiseerbare druk. Zeker als je bedenkt dat Rutten eind van dit seizoen vertrekt bij PSV. Nu ontslaan kost geld en brengt niks op.

Daarbij Louis van Gaal naar PSV hoe bedenk je het. Deze man moet gewoon met pensioen heeft met geld kampioenschappen gewonnen. Niet door dat hij de beste trainer is, maar door zeer goede spelers die door de clubs waren gekocht.

Ernst Faber weg halen bij FC Eindhoven. De genen die dat serieus menen moeten naar een psychiater. Deze man moet nog twee jaar daar blijven om te leren. Om te leren hoe je met mindere spelers om gaat. Hoe je moet om gaan met druk van buiten de club.

Dan de hele serie assitenten van Rutten opnoemen als mogelijk opvolger. Ze hebben net zo veel schuld als de heer Rutten zelf. Hoe dom ben je dan als journalist meneer Valentijn Driessen.

Sef Vergoossen zal het ook niet worden deze komt niet voor zes wedstrijden naar PSV. Deze komt alleen als hij volgend seizoen ook trainer is bij PSV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten