donderdag 12 januari 2012

Gaby van Nimwegen 8 januari 2012

Gaby van Nimwegen

Deze jonge dame was Miss Nederland in het jaar 1992 en fotomodel. Geboren 12 december 1971 te Leusden. Haar talenkennis bestaat buiten Nederlands uit Duits, Engels, Spaans en Papiamento. Ze heeft tevens carrière gemaakt als presentatrice van televisieprogramma's vooral overdag.

In 2000 begon haar carrière als presentatrice bij RTL5 in het programma spitsuur. Nadien werd ze één van de personen die het lifestyle programma lijn 4 op RTL4 mocht presenteren. Verder heeft ze bij RTL waar Yorin deel vanuit maakte de volgede programma's gepresenteerd GameTime, Studio8, Winkel van Sinkel, Yes or No Show, Puzzeltijd en Nachtsuite.
Internet found

In 2006 en 2007 presenteerde ze bij SBS6 programma's onderdeel uitmakend van SBS Games. Hier presenteerde ze AstroTV en Talk at Night. Hierna heeft de nu op Aruba woonachtige Gaby een carrière gemaakt bij ATV/NBC Aruba waar ze Nederlands Arubaans Nieuws presenteerde.
copyright ATV/NBC Aruba


In 2004 en 2005 heeft ze ook nog gepresenteerd bij The Sun Channel in Venezuela.



*Bron van de foto's zijn niet geheel bekend.*

1 opmerking:

  1. Helaas dat ze niet meer in het Europesche deel van Nederland woonachtig is. Was een stralende verschijning op de televisie.

    BeantwoordenVerwijderen