dinsdag 31 januari 2012

31 januari 2012

Ja wat gaat het snel we zijn alweer aan het eind van de maand. De eerste maand als newscollector1.blogspot.com, een maand van testen en uitproberen op newscollector1.blogspot.com. Een maand van zoeken naar een vorm. Een maand van uitvinden. Een maand van afsluiten van een niet prettig werkende blog. Een maand van afsluiten van projecten die stoppen. Een maand van leren en van beschouwen.

Ja wat gaat het snel als je plezier hebt. Wat gaat de tijd snel als je enkele oude ideeën vorm geeft. Wat gaat de tijd snel als je je oude archief op schoont. Wat gaat gaat de tijd snel als je veel nieuwe dingen ontdekt. Wat gaat de tijd snel als je dingen anders moet doen als voorbereid.

Een oud idee wat op de oude blog was gestart is hier wat verder uitgewerkt en zal waar nodig verbeterd worden. Dit natuurlijk zoals jullie gewend zijn ook in de oude berichten. Ja ik heb het hier over de lijst der lijsten de lijst met presentatrice's, actrice's en oud sportsters. De dames die uit de ogen van het grote publiek zijn verdwenen.

Tot nu toe is in de lijst der lijsten oftewel herinnert u zich deze nog de volgende dames geplaatst:

Krisie Boogert  28 januari 2012
Doesjka Dubbelt 15 januari 2012
Tonny de Jong 22 januari 2012
Maria Kooistra 10 januari 2012
Hilde Kuiper 23 januari 2012
Gaby van Nimwegen 8 januari 2012
Marceline Schopman 6 januari 2012
Diana Sno 31 januari 2012
Amanda Spoel 13 januari 2012
Annemieke Verdoorn 27 januari 2012
Ellemieke Vermolen 26 januari 2012
Fabienne de Vries 20 januari 2012
Femke Wolthuis 16 januari 2012

Deze lijst zal hopelijk maandelijks groeien. Deze lijst zal steeds verbazen. Deze lijst is nooit compleet. De reeds geplaatst berichten kunnen geupdate worden dit door bekend raken van nieuwe feiten.

Helaas zijn van niet alle foto's de rechthebbende niet bekend bij de newscollector1.blogspot.com. Bent u rechthebbende horen we graag van u, zodat we u kunnen vermelden bij de foto. Indien een foto geplaatst is waar een publicatie verbod op geld hopen we dat u zich snel meld bij newscollector1.blogspot.com we zullen u foto dan zo snel mogelijk verwijderen. De huidig geplaatste foto's zijn ten alle tijden gevonden op het internet. Tenzij anders vermeld onder de foto.

Teksten worden niet verwijderd of aangepast. Dit deden we niet in het verleden en doen we niet in de toekomst.

Opinies op nieuwsberichten zijn de mening van de gemelde plaatser. In de toekomst zullen er meer mensen hier berichten plaatsen. Enkele medewerkers van het oude blog zijn ermee gestopt. Natuurlijk wensen wij deze mensen veel plezier in hun toekomstige activiteiten.

Voor de grappen, grollen en funny pictures geld deze zijn gevonden in gedrukte nieuws verspreiders en op het world wide web. Wij proberen geen aanstootgevende grappen, grollen en funny pictures te plaatsen. We hopen dat u altijd de lol in blijft zijn van een tekst en foto in een bericht die de tags draagt als funny, grappen en/of lol. Deze moeten nooit serieus genomen worden.

Natuurlijk zal ik reageren op berichten in het nieuws die mijn treffen of iets doen. Dit deed ik al en zal ik blijven doen.

Zo voor deze maand zijn we er weer door heen. Hopelijk vond u onze start interessant. De eerste maand zit er nu echt op en wij bereiden ons voor op het verloop van de rest van het jaar. Heeft u iets te melden u mag altijd een reactie achter laten.  

1 opmerking: