maandag 2 januari 2012

2 januari 2012 de tweede

Omroep Brabant nieuwsbericht heeft mijn doen verbazen. In dit geval kan ik beter zeggen moet dat nu nog. De heer Tonnie van Meegen is overleden op 23 augustus 2011 op 58 jarige leeftijd. Dat je na zijn dood nog aangifte doet van diefstal terwijl de dader zich niet meer kan verdedigen. Dit is een daad van grote lafheid. Zeker voor de medewerkers met een dienstverband in de vorm van een arbeidscontract.

Wanneer je oprecht ben en was had je aangifte gedaan op het moment dat Tonnie van Meegen nog leefde. Nu beschadig je de goede gedachten bij de familie van Tonnie van Meegen. Dat justitie geen onderzoek gedaan heeft vind ik niet vreemd. Dat het bestuur de bedragen niet in de jaarstukken opneem is begrijpelijk.

In de situatie dat het bij hun niet bekend is om welk bedrag het gaat. Is het voor hun onmogelijk om het op te nemen. Dit is alleen mogelijk als de bedragen concreet met bewijs te noemen zijn. Het zou uitgerekend om 192.000 euro gaan.

Uitgerekend zonder bewijs dat het klopt. Zonder dat de verdachte dit nog kan bevestigen of ontkennen. Dat men hier nog aandacht besteed bevreemd mij deels. De medewerkers die de zaak hebben aangespannen zijn nu geschorst. De medewerkers zullen geen toekomst hebben binnen N.O.P. / Papegaaienpark Oerle op het moment dat het park verhuisd naar dierenpark Dierenrijk te Mierlo.

De medewerkers zullen niet mee mogen verhuizen naar Mierlo. Daardoor hebben ze nu nog even een aanklacht aan gebracht om hun functie te kunnen reden. Ze hopen natuurlijk dat ze nu als nog mee mogen verhuizen naar Mierlo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten