vrijdag 20 januari 2012

Laura Dekker 20 januari 2012

Laura Dekker een meisje met een droom. Een droom die ze realiseerde, maar waar de Nederlandse kinderbescherming een nachtmerrie van maken voor haar. Een droom die ze realiseerde ondanks of dankzij de aandacht die de Nederlandse kinderbescherming er aan besteedde.

Intussen zijn er weer kinderen in Nederland gestorven, omdat de Nederlandse kinderbescherming daar geen aandacht voor de kinderen had. De Nederlandse kinderbescherming wil alleen maar media aandacht en kinderrechten zijn hun egaal.

Laura Dekker heeft het juiste besluit genomen. Ze verlaat Nederland ten voordelen van Nieuw Zeeland. Een meisje dat goed instaat is om volwassen beslissingen te nemen. Niet omdat ze kinderlijke onbevangen is, maar gedwongen door de Nederlandse kinderbescherming jong volwassen geworden. Ze weet wat ze wil en kan.

Iets wat verschillende begin twintigers nog niet kunnen. Laura Dekker een pracht voorbeeld van hoe wij de Nederlandse kinderbescherming kinderen laat verpesten. Misschien moet Nederland een geheel nieuwe organisatie opzetten met compleet nieuwe mensen. Dus de huidige mensen niet over laten stappen. Nieuw van af de bodem.

Laura Dekker heeft een mooie toekomst in Nieuw Zeeland. Ze is leergierig en in bezit van een hoop levenservaring en zal nog veel leren op de scholen in Nieuw Zeeland.

copyright (c) ANP
copyright (c) ANP

2 opmerkingen:

  1. Ze heeft nog geen haar d'r kutje of dit komt om de hoek

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zou trouwens wel graag haar plasser willen zien

      Verwijderen