maandag 16 januari 2012

16 januar 2012 Joran van der Sloot

Joran van der Sloot

Begin moe te worden van de aandacht die besteed wordt aan meneer Joran van der Sloot. Deze persoon zou niet in een gevangenis moeten zitten maar in een gesloten psychiatrische instelling en dat voor de rest van zijn leven. Dit zou het beste zijn voor hem zelf en de hele wereld bevolking.

Nu komen de berichten naar buiten dat Mary Hamer de schuldige is van het feit dat hij in een gevangenis terecht is gekomen met een strenger regime. Het is Joran van der Sloot niet in zijn gedachte gekomen dat hij daar zelf schuld aan is. Hij had de telefoon en hij heeft de e-mails gestuurd.

Mary Hamer eist haar geld terug van Joran van der Sloot. Dat geld mogen ze wat mijn betreft inbeslagnemen en geven organisatie die bij draagt aan het welzijn van kinderen. Mary Hamer zou trouwens ook een bezoek mogen brengen aan een goede psychiater.

Joran van der Sloot is boos, omdat hij denkt dat zijn 55 jarige suikertante Mary Hamer e-mails die hij haar stuurde aan de media zou hebben gelekt. Het is niet in zijn gedachte opgekomen dat mogelijk hackers zijn verzonden berichten hebben gehackt en deze hebben gelekt.

Joran van der Sloot is nog steeds verdacht van de levensbeëindiging van Natalee Holloway. Tevens is hij verdacht van het afpersen van 25.000 dollar van de familie Holloway.

Het nieuws zou niet over Joran van der Sloot mogen gaan. Het nieuws zou moeten gaan over jonge kinderen die overlijden aan een niet te genezen ziekte als kanker. Joran van der Sloot zou zijn Nederlandse nationaliteit moeten worden ontnomen.Dus bij deze de laatste blog over Joran van der Sloot op newscolloctor1.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten