woensdag 11 januari 2012

4 januari 2012

Door een storing komen nu versneld enkele blog berichten de komende dagen.


Forum Mokkels

Ik nu enige tijd het forum van mokkels bekeken. Nu daar is een beleid of beter gezegd geen beleid. Ze voeren regels in die ze beter met terug werkende kracht hadden ingevoerd. Het meest storende is wel als je oudere berichten opzoek dat alle foto's daar verdwenen zijn dus puur lege berichten tegen kom of reacties waar van je denkt waar slaat het op.

Een forum moet ook na jaren de inhoud terug te zoeken zijn. Dit gaat bij het forum van mokkels wanneer je geluk heb tot drie maanden. Oudere berichten zijn meestal dan leeg en wanneer niet leeg met een tekst waar je niet weet waar het overgaat.

Het is voor het forum van mokkels nodig dat een moderator eens ging opruimen op het forum. Dit door alle berichten te verwijderen die leeg zijn door het verdwijnen van de foto's. De berichten die daardoor nergens meer op slaan te verwijderen. Dit kan door een simpele en makkelijk manier waardoor het berichten aantal van de gebruikers niet kan zakken. Het beheer kan een forum creëren waar ze buiten het zicht van gasten en gebruikers de lege berichten stockeren.

Zo kunnen ook de lege forums verwijderd worden. Indien dit niet gebeurd zullen er mensen zijn die alleen maar komen kijken en afbeeldingen downloaden of gebruikers zullen wegblijven omdat delen van het forum leeg zijn en het zoeken daar door hopeloos is. Deze tekst: De afbeeldingen zijn door het systeem verwijderd omdat deze niet meer aanwezig zijn op de host. Is super storend.

Tevens hebben ze de mooie regel dat bij het opstarten van een topic een cv moet worden toegevoegd. Hier zou het team van het forum van mokkels een voorbeeld moeten zijn. Dit door in de bestaande topics in de eerste post een cv toe te voegen. Dit hopelijk wel zo dat het geen kopie is van de site des betreffende persoon of een wikipedia kopie. Dit een tekst uit eigen veder zodat een goed voorbeeld goed doet volgen.

Nu staan er nog veel linken in en enkele werken nu al niet meer. Ze zouden ook vaker hun gebruikte foto uploaders moeten controleren. Zeker de verschillende waar je moet aanklikken. Het zou verstandig zijn dat ze een eigen foto uploader zouden bouwen voor hun gebruikers.

Tevens zouden enkele gebruikers hun tijd beter gebruiken door de geplaatste foto's langer on-line te houden. Ze komen nu als jengelende kinderen over die hun zin willen hebben. Zeker de gebruiker Oeds zal wat aan zijn algemene ontwikkeling mogen doen. Hij is ook één van de gebruikers op het forum van mokkels.nl die zorgt dat het forum mokkels in opkomst gevuld raakt. Hij bezorgd de mods verkeerde informatie of slechte informatie.

Oeds is kampioen in het berichten plaatsen in het forum met de naam Mods, uw aandacht voor.... is daar verantwoordelijk voor de helft van de berichten. Vraagt zelfs om berichten samen te voegen. Dit terwijl hij er tiental achter elkaar post in een kort tijd bestek. Daarbij meermaals vragen om een bio of cv. Deze Oeds is niet bij zijn volle verstand en zal toch alle topics moeten gaan controleren waar geen bio in staat.

Dan hebben we het maar niet over de handtekening van Oeds fouten van een ander ziet men vlugger dan eigen fouten.

Dan heb je de opmerking van Tjaka Er worden namelijk door nieuwe leden zomaar topic geopend van een dame waarvan ik denk , nooit van deze meid /vrouw gehoort en danwel met een magere info derbij ...
Want op deze manier word deze forumsite erg verwaarloost .. Hij heeft misschien er nooit bij nagedacht dat dat aan zijn eigen ontwikkeling ligt. Je hoeft toch ook niet iedereen te kennen die op de televisie een programma presenteert.

Het hele forum mokkels in opkomst zou moeten verdwijnen. De daar getoonde dames zijn of onbekend of toch redelijk gezeteld in de wereld van de media. Dames als Anne-Marie Fokkens, Laura Kampman, Anne-Marie Jung, Marion Pauw, Laura Jansen, Mirusia Louwerse, Lea Bouwmeester en Marloes Mens horen daar zeker niet thuis. Deze dames hebben daar een te grote cv voor. Misschien zouden gebruikers zoals Oeds meer afbeeldingen van deze dames zoeken of er gewoon meer caps van kunnen maken.

Maar ach ik begrijp het gehele nut niet van een forum als mokkels in opkomst. Je bent bekend of onbekend een tussenweg is er volgens mijn niet. Is je naam bekend dan ben je niet meer onbekend. In ieder geval zijn de regels voor in welke categorie een dame thuis hoort zeer onduidelijk.

Beschouw dit als het eerste deel over het forum mokkels.nl. Wanneer ik weer zin heb komt er een vervolg en update over mijn mening over dit forum.  

3 opmerkingen:

  1. Een waarheid als een koe voor de mensen die lezen kunnen. Zullen in de toekomst wel reacties opkomen.
    Ik zou zeggen vooral doorgaan met de forum besprekingen. Kan niet wachten op de nieuwe bespreking.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zal dit toch eens linken op de site van mokkels.nl Denk niet dat iedereen daar blij is met u verhaal. Natuurlijk ieder is vrij een mening te hebben en te geven, maar of het op deze manier moet. Dat vraag ik mij af.

    Zeker u mening en gebruik van de namen van twee leden vind ik nog al kort door de bocht. Het lijk er op dat u vaker op het forum mokkels komt dan dat u doet uitstralen en probleem heeft of had met deze twee personen.

    Ik ben lid van mokkels.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Laat ik zeggen een link plaatsen mag maar hou hier rekening mee:

      Wanneer u een link naar een onderwerp hier op www.newscollector1.blogspot.com plaatst. Is het wel zo netjes om de reacties daarop ook hier in de reacties te plaatsen. Op deze wijze hoeven wij niet op ieder forum een account aan te maken.
      Daar we dat account toch niet zullen gebruiken als op reacties te reageren. Vinden wij het zonde van onze tijd om ons op ieder forum aan te melden en op ieder forum actief te zijn.
      We hopen op de medewerking van één ieder.

      Daarbij ieder zijn mening. Ik heb het forum vaker bezocht, maar vond het niet prettig om alles te doorzoeken.

      Verwijderen