dinsdag 31 januari 2012

Filmpjes 31 januari 2012

Filmpjes

Voorlopig zullen hier geen filmpjes verschijnen geen eigen gemaakte en ook geen gejatte filmpjes. Technisch is het mogelijk maar we willen nu eerst bijdrage hier plaatsen van foto en tekst. Daardoor is er gen tijd om nu al filmpjes te plaatsen.

We willen berichten die we in ons archief hebben hier ook terug plaatsen. Helaas gaat ons dat tijd kosten. Tevens hebben we niet alle bijdrage van de oude web-log meer in ons bezit. We zullen daarom ook niet alles terug plaatsen. Tevens met de plannen van en uitvoering enkele nieuwe ideeën is er nu geen tijd om alle filmpjes goed te bekijken en te controleren.

We willen niet bijdragen aan racisme of  aan misbruik van minderjarige. We willen wel grappen maken en fun hebben. Onze opinie en mening geven. Gepaste aandacht geven maar niet beledigen. Althans we proberen niet te beledigen. We weten dat niet iedere persoon de zelfde mening heeft.

Wanneer u iets niet in de haak vindt of beledigend vindt plaats gerust u reactie. We zullen die ten alle tijden lezen. Wanneer wij het nodig achten zullen we reageren of een reactie plaatsen. Let wel beledigende en racistische reacties zullen we zonder melding verwijderen. Reacties die op spammen lijken of ongewenste reclame bevatten zullen we verwijderen of heel soms in het uiterste geval aanpassen. Dit alleen wanneer de rest van de reactie tot een eventuele discussie bijdraagt.

Zoals gezegd we geven onze opinie, mening of gevoel hier bij bijdrage met tags als opinie, nieuws en actualiteit. Trouwens ook bij de tag forums is het onze mening. U mag dan altijd u inhoudelijke mening plaatsen in een reactie.

Deze blog is onafhankelijk van welke media organisatie ook. De geplaatste foto's zijn gevonden op het world wide web. Waar mogelijk zijn de copyrights er bij geplaatst. Uitgezonderd foto's die we zelf hebben gemaakt daar staat een watermerk in met minimaal Newscollector1.

Tevens verzoeken we om tekstuele bijdragen niet te kopiëren . Linken naar de bijdragen is toegestaan. Tenzij u vooraf schriftelijk toestemming van ons heeft ontvangen. Het linken of deep linken naar een enkele foto vinden we niet verstandig en prettig. Wanneer nodig zullen we de url van een foto geregeld wijzigen een link naar een foto bericht mag wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten