donderdag 12 januari 2012

Maria Kooistra 10 januari 2012

Maria Kooistra

Buiten nieuws over haar echtgenoot is ze uitbeeld geraakt. Deze in Leek geboren dame heeft in het verleden gepresenteerd, geacteerd en gewerkt als fotomodel. 23 januari 1975 is ze geboren.e is moeder van drie kinderen.

Ze presenteerde bij Veronica eind jaren '90 het programma Maximaal. Verder was ze te zien in de soap Goeden Tijden Slechte Tijden in het begin van deze eeuw. Ze was ook te zien in Costa (Seizoen 4) waar ze een seizoen één van de hoofdrolspeelsters was.
Ook was ze te zien in onder meer de film Simon. In 1996 was ze te zien in de film van Eddy Terstall met de titel Hufters & Hofdames. In de film Sextet uit 2007 ook van Eddy Terstall was ze te zien.

Tevens heeft ze een fotoreportage gedaan in FHM. Verder was ze bevriend met de modeontwerper Percy Irausquin (overleden 14 augustus 2008). Deze vriendschap beëindigde nadat de man van Maria een geschil kreeg met Percy.

*Helaas zijn de foto's uit mijn archief en ooit gevonden op het internet. Heeft u de copyrights meld u zich even hier op de blog. Bij voorbaat dank.*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten