zaterdag 11 februari 2012

Tamara Hoekwater 11 februari 2012

Tamara Hoekwater

Tamara Hoekwater is geboren in Heerlen met als geboortedatum 1 mei 1972. Aan het conservatorium te Maastricht studeerde Tamara. Bij de band Volumia zong ze van 1992 tot 2002. Bij Big-Band Swing Design zong ze ook in de periode dat ze bij Volumia zong.

Ze voerde na 2002 het management van The Jack Million Big-Band waar ze ook zong. Hiermee tourde ze door Amerika waar ze onder andere op het bekende Glenn Miller-festival, Clarinda (VS) speelde en in New York met Greg Walker (Santana) optrad.

Met diverse programma's zoals Taxatie op locatie en Tamara & Birgit presenteerde ze bij Limburgs televisiezender L1. Ze deed ook enkele projecten in de muziek. Ze bracht samen met Frans Theunisz in 2004 de cd 'De Zomeravond' uit.

Ze werkte ook mee aan diverse CD's en reclametunes van onder andere Danny Wuyts en Danny Rook. Van 2003 tot 2005 had ze haar eigen band genaamd TAM Band. Ze nam ook enkele kinder cd's op.

Ze werkt nu aan een jazz carrière. Ze zingt nu onder meer in de formaties The Amsterdam Funk Connection en Bourgondisch Combo. Ze woont tegenwoordig ook in Amsterdam.

  de foto's komen van www.tamara-hoekwater.web-log.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten