zondag 26 februari 2012

Locals 26 februari 2912

Locals

Vanaf de maand maart zullen er ook berichten verschijnen onder de titel en tag locals. Dit zijn dames die werken als presentatrice of verslaggeefster bij lokale of regionale omroepen. Dit kunnen dames zijn die daarvoor actief waren bij de grote landelijke omroepen.

Het streven is om drie blogs per maand te publiceren met de titel locals. Heeft u tips laat u reactie hier achter. We kunnen altijd namen gebruiken. We hebben al enkele ideeën. Zo u ziet in het lijstje.
De volgende dames krijgen in de toekomst een blog bericht. De volgorde is willekeurig en niet compleet dus vragen heeft geen zin en mogelijk niet als eerste die geplaatst worden.

De dames:
Renate Schutte
Helene Hendriks
Annete Barlo
Carla Honings
Anne-Marie Fokkens
Petra Dorresteijn

Er zullen links geplaatst worden via het hoofdstuk Locals. Daarbij zal bij het maandelijks verhaaltje de complete lijst van dames tot dan geplaatst verschijnen.

U kunt dadelijk ook via de tag van uw lokale omroep verslaggeefsters en presentatrice's terug vinden. In het begin zal dat weinig zijn maar we zullen snel groeien. We proberen in he begin iedere lokale omroep één keer aan de beurt te laten komen. Mist u toch een lokale omroep of weet u een lokale of regionale omroep die u denkt die wij niet kennen meldt het ons.

We zullen proberen informatie over de presentatrice's en verslaggeefsters te vinden. Tevens is het mogelijk dat er een tweede of meer berichten verschijnen van de dame dan zullen er links verschijnen in het eerste bericht. De nieuwe berichten zullen dan ook alleen foto's bevatten met eventuele copyrights.

Locals dames die werken bij lokale of regionale omroepen als presentatrice of verslaggeefster..”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten