donderdag 9 februari 2012

Elfstedentocht 9 februari 2012

Wat een Nederlands gezeur of startbewijzen voor niet leden van de vereniging Elfstedentocht. Als je iets betekend heb voor de schaatssport of Friesland mag je mogelijk deelnemen. Hopelijk toch wel een maximum van 100 deelnemers. Dus ja het is normaal dat Annemarie Thomas, Rintje Ritsma, Frouke Oonk, Sieb van der Ploeg, Cas Jansen en Chris Zegers een startbewijs krijgen.

Dus Beau van Erven Dorens mag niet deelnemen hij heeft niet bij gedragen tot de schaatssport of de Provincie Friesland. Dus er zijn duidelijk lijnen en duidelijk reden waarom wel en waarom niet. Zeker gezien de promotie van de Elfstedentocht.

Natuurlijk moet het mogelijk zijn dat een televisie journalist een deel of de gehele tocht schaats voor een zender. Hierbij wel de beperking maken één per zender en niet één per programma. Dus één voor omroep Friesland, één voor de publieke omroep, één voor RTL groep, één voor de overige lokale omroepen en één voor de SBS groep.

Dit is deels een voorstel of een idee van www.newscollector1.blogspot.com. Mogelijk dat dit deels al regel is. Je moet rekening houden met het maximum wat op het ijs mag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten