woensdag 8 februari 2012

8 februari 2012

Weer een keer mokkels forum bezocht. Ik geloof mijn ogen niet. Ze krijgen het weer voor elkaar om stomme dingen te doen. Iemand die een link plaats die het onderwerp aan gaat verwijderen. Ze zijn er stom en dom bezig. Op die manier komen er forums over het onderwerp wat mokkels forum bespreekt.

De eigenaren van mokkels zouden dringend het forum moeten schoonmaken en bekwamen moderatoren aan moeten stellen en een groot deel van de huidige moderatoren uit hun functie moeten zetten.

Er zijn trouwens op het mokkels forum meer zaken die niet stroken met respect in het algemeen voor mensen en hun eventuele etnische afkomst. Er zou grondig gekeken moeten worden naar het geheel van het forum van mokkels.

Tevens ontdekt dat er virussen en wormen verspreidt worden door dit forum. Misschien tijd om het beleid op het forum vanuit de eigenaren zich wijzigt.

Tevens van het lid Oeds een lachwekkend signature ontdekt 'Fouten van een ander ziet men vlugger dan eigen fouten.' Het lid Oeds moet komiek worden en in achterkamertjes gaan optreden. De grootste zeur wat betreft andermans fouten. Zo iemand zou permanent van het forum van mokkels te verwijderen.

Tevens zou men de lege berichten eens moeten verwijderen. Zodat het weer eens een overzichtelijk forum gaat worden. Zou ook bijdragen aan het leesplezier van de leden en gasten.

Helaas zullen de leden en bestuursleden van het forum van mokkels hier niet meelezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten