donderdag 23 februari 2012

Mac Donalds 23 februari 2012

Vandaag even koffie drinken bij Mac Donalds de vestiging op de meubelboulevard in Breda. Ben boven gaan zitten in verband met de drukte in het beneden gedeelte. Lekker rustig dacht ik. Inderdaad dacht ik rustig te zitten, maar nee de "achtergrondmuziek" stond zo hard dat je niet eens rustig kon praten.

Het had weg van een discotheek in plaats van een restaurant. Dus rustig koffie drinken was gelijk over. Bijna geen tafels bezet in het boven gedeelte, maar moeilijk om een schone tafel en zitplaats te vinden. Op veel tafels kringen van emmers en vlekken van water of schoonmaakmiddel.

Tevens friet en andere etensresten op de grond. Dat voor een organisatie met de volgende tekst op hun internetsite als basisfilosofie:
Het uitgangspunt voor elk McDonald's restaurant is hygiënische keuken, een schoon restaurant en een opgeruimde omgeving. Met andere woorden: Kraakhelderheid tot in de details.


Vandaag dus gezien dat dat niet klopt. Althans voor McDonald meubelboulevard Breda. Zijn daar dus ook niet gaan eten. Het middagje meubelboulevard is er wel deels door verpest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten