zondag 19 februari 2012

Denise Koopal 19 februari 2012

Denise Koopal

internet found

Denise Koopal wordt geboren op 22 februari 1980 in Utrecht. Na het VWO studeert zij accountmanagement in Utrecht. Maar ze heeft nog geen genoeg van studeren. Binnenkort hoopt ze namelijk af te studeren voor haar tweede studie communicatiewetenschappen.

Wow!
Tussen 1997 en 2001 maakt Denise deel uit van de Nederlandse meidengroep Wow! In deze periode scoort zij diverse Top 40-hits, zoals Keer op Keer, Zomer en Lekker Lang Lekker. Met Wow! heeft Denise vier jaar lang opgetreden door heel Nederland. Ook werkt ze mee aan de soundtrack voor de Nederlandse film Abeltje. Tijdens deze periode is Denise verantwoordelijk voor de gehele externe communicatie; alle radio- en televisie interviews zijn voor haar rekening.

Presenteren
In 2001 presenteert Denise een jaar lang een regionaal muzikaal radioprogramma, de Nieuwegeinse Top 30. Daarnaast spreekt en zingt zij regelmatig diverse reclamespots in voor lokale en regionale radiozenders.
Van juli 2004 tot december 2005 presenteert Denise Puzzeltijd op RTL4. Voor dit programma volgt zij een presentatiecursus bij Simone van den Ende. Daarnaast heeft ze verschillende mediatrainingen gehad.

Bron: rtl

copyright (c) www.denisekoopal.com


copyright (c) www.denisekoopal.com
copyright (c) cap

copyright (c) Cap
copyright (c) cap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten