zaterdag 18 februari 2012

Het Vierde Bergboezem Breda 18 februari 2012

Het Vierde Bergboezem Breda

Een deel van mijn foto's die ik hier geplaatst heb bij "Picture of the day" zijn ook gemaakt in het natuur ontwikkelingsgebied en water opslag Vierde Bergboezem Breda. Een mooi gebied om door te lopen of te fietsen. De realisatie van dit gebied is nog niet geheel gerealiseerd. In de toekomst zullen er foto's blijven verschijnen van uit de Vierde Bergboezem.

Natuurlijk zullen er ook foto's van elders gebruikt worden. Een bezoek om foto's te maken bij de Spinolaschans staat al in de planning. Het liesbos, het Mastbos en andere natuur gebieden in Nederland, België en Duitsland zullen ook bezocht worden. Natuurlijk komen er ook andere foto's die geplaatst worden. Niet alleen foto's uit de natuur.

Treinen, monumentale gebouwen, boten, oude tractors en oude auto's. Foto's binnen Picture of the day zullen in principe geen personen worden afgebeeld. Natuurlijk is het mogelijk dat er personen op de achtergrond staan. Deze staan daar ten aller tijd onbedoeld.

Van de Vierde Bergboezem Breda zullen de ontwikkelingen hier dus ook deels te zien zijn. Het zullen zeker geen dagelijkse beelden zijn. Daarbij komen de foto's uit alle jaargetijden. De foto's zullen altijd gemaakt worden door Newscollector1.

Onder de titel "HET KWALITEITSLINK PARADIJS" is ook reeds een link geplaatst naar de internetsite met extra informatie over de Vierde Bergboezem Breda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten