woensdag 29 februari 2012

29 februari 2012

29 februari 2012

De tweede maand op een nieuwe locatie voorbij. We hebben ideeën en plannen. We zullen deze ook steeds bekijken en soms ook weggooien. We plaatsen ook steeds nieuwe foto's bij Picture of the day dat de tweede maand in gaat. Helaas gebruiken we nog steeds foto's uit het archief van de oude locatie. Natuurlijk wel steeds aangevuld met recente foto's, steeds iets anders, maar zonder nieuws waarde.

De foto's van Picture of de day zijn altijd gemaakt door ons zelf. De foto's zijn gemaakt tijdens uitstapjes, werkbezoeken, vakanties of gewoon tijdens een moment. De foto's maken geen onderdeel uit van een serie. De foto's van Picture of the day zijn er om het zijn van de foto.

We gaan in de toekomst ook steeds meer berichten komen met een mening en een opinie geschreven door ons zelf. Tevens willen we in de toekomst ook reviews schrijven over bezoeken aan attractieparken en museums. Deze zullen altijd onze mening vertegenwoordigen. Teven zullen we proberen om onze beoordelingen van forums weer op gang te trekken.

We zijn wel een klein projectje begonnen met gedichten. Dit zal voorlopig bestaan uit 15 gedichten. Daarna zullen we door gaan er mee. Tenzij er negatieve berichten komen. Wanneer deze komen na het door gaan zullen we op dat moment ook stoppen.

We gaan natuurlijk ook verder met de wat vaste onderdelen zijn gaan worden. De actrice's, presentatrice's en sportsters die uit het beeld zijn geraakt bij het grote publiek zullen we hier verder uit breiden.

De lijst met Actrice's, presentatrice's en sportsters die niet meer bij iedereen in beeld zijn:

Kristie Boogert 28 januari 2012
Kristina Bozilovic 23 februari 2012
Ellen Brusse  8 februari 2012
Inge Diepman 12 februari 2012
Nova van Dijk 6 februari 2012
Mijntje Donners 4 februari 2012
Doesjka Dubbelt 15 januari 2012
Yvonne van Gennip 21 februari 2012
Ingrid Haringa 10 februari 2012
Tamara Hoekwater 11 februari 2012
Tonny de Jong 22 januari 2012
Marjon Keller 9 februari 2012
Maria Kooistra 10 januari 2012
Denise Koopal 19 februari 2012
Hilde Kuiper 23 januari 2012
Liesbeth Mau Asam 14 februari 2012
Gaby van Nimwegen 8 januari 2012
Monique Rosier 16 februari 2012
Marceline Schopman 6 januari 2012
Diana Sno 31 januari 2012
Amanda Spoel 13 januari 2012
Annemieke Verdoorn 27 januari 2012
Ellemieke Vermolen 26 januari 2012
Renee Vervoorn 1 februari 2012
Fabienne de Vries 20 januari 2012
Femke Wolthuis 16 januari 2012


Alfabetisch met de datum er achter van publicatie. Deze is nu bijgewerkt tot eind van de maand februari. Voor deze lijst zijn we opzoek naar informatie over de volgende dames.
Sabine Wendel
Marieke Mouritz
Eveline van de Stolpe

We hebben nog redelijk veel dames waar we over kunnen publiceren. Alleen vinden we van de hier boven genoemde dames geen of weinig informatie. We hopen dat u als lezer ons helpt. We zullen in de toekomst vaker een lijst plaatsen van Dames waar we geen of weinig informatie van hebben.

Vanaf maart zullen we starten met Locals. U zult de funny aankondigingen door bewerkte caps al gezien hebben of de komende dagen te zien krijgen. Locals zijn presentratrice's en verslaggeefsters van lokale en regionale omroepen in Nederland. Deze zullen twee tot drie keer per maand verschijnen.

U zult gemerkt hebben dat na Cornelia Wehmeyer een tweede Duitse presentatrice op www.newscollector1.blogspot.com is verschenen. Met Sandra Quellmann zijn we zachtjes gestart met actieve presentatrice's op de Duitse televisie. Het plan is voorlopig om met twaalf presentatrice's te starten dit jaar. Wat betekent dat iedere maand een nieuwe Duitse presentatrice hier op www.newscollector1.blogspot.com zal verschijnen.

Wat in 2013 met deze serie gaat gebeuren is onbekend we willen eerst 2012 volmaken. Daar zijn we mee bezig we hebben een lijstje wat eigenlijk nog geregeld en gewijzigd moet worden. De serie zal steeds bestaan uit drie berichten. Het eerste een biografisch beschrijving van de Duitse presentatrice. Deze aangevuld met caps en enkele foto's.
De tweede en derde bericht zullen gevuld worden met foto's en niet met caps. We zoeken natuurlijk naar goede foto's en dat is het probleem van veel Duitse presentatrice's zijn die niet of slecht te vinden op het world wide web. Dat zorgt ook voor de wisseling van de lijst.

De eerste reacties zijn ook verschenen. Helaas door de drukte geen tijd gehad om te reageren op deze reacties. Indien wij een reacties noodzakelijk achten. We zullen ons mengen in de discussie als het nodig is en ingrijpen waar nodig.

Wel is besloten spam berichten te verwijderen. Beledigende berichten zullen we zoveel mogelijk de tekst verwijderen en de bericht poster laten we staan. Helaas kunnen we hier niet de spammers en beledigers verwijderen. Althans hebben we nog niet ontdekt hoe we dat moeten doen.

Deze maand ook de mijlpaal van de eerste duizend bezoekers bereikt. Dit zonder dat er al echt reclame is gemaakt. We zijn op de goede weg. Wanneer de berekening klopt hebben we eind maart toch tweeduizend bezoekers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten