dinsdag 31 juli 2012

Boeuf Bourgignon

Benodigdheden
2 el olijfolie
500 g runderrreepjes
100 g magere spekreepjes
300 g gesneden ui
2 teentjes knoflook, fijngehakt
900 g voorgekookte kleine krieltjes
2 rode paprika’s, in reepjes
300 g sperzieboontjes (diepvries)
250 ml room
Bereiding
  • Verwarm de olijfolie in de wok. Roerbak hierin de runderreepjes en de spekreepjes.
  • Voeg na 2 minuten de ui, de knoflook en de krieltjes toe en roerbak deze nog 8 minuten mee.
  • Voeg de paprikareepjes en de sperzieboontjes toe.
  • Schenk de room erbij en meng dit goed.
  • Plaats een deksel op de wok en laat alles ±20 minuten garen/stoven.
  • Prik even met een vork in de krieltjes of ze gaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten