zondag 15 juli 2012

Roergebakken spinazie

Benodigdheden
125 ml room
700 g voorgekookte aardappelschijfjes
400 g spinazie , diepvries
150 g blauwe kaas
beetje olie of boter (invetten ovenschaal)
Bereiding
  • Verwarm de oven voor op 200ºC (hete lucht 180ºC).
  • Laat de spinazie ontdooien.
  • Verdeel de (uitgelekte) spinazie over de bodem van een ingevette ovenschaal en verkruimel de blauwe kaas erboven.
  • Verdeel de aardappelschijfjes over de schotel.
  • Schenk er de room over de laag aardappelschijfjes en zorg ervoor dat alle aardappels in de saus liggen.
  • Plaats de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en laat deze gedurende 40 minuten garen.
  • Prik even met een vork in de aardappelschijfjes of ze gaar zijn.
  • Laat de schaal voor serveren 5 minuten afkoelen.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten