zaterdag 7 juli 2012

Dombo's

Het forum mokkels.nl en hun moderator Enigma in he bijzonder moeten leren lezen. De regel hier is duidelijk onder mededelingen "Bij het plaatsen van foto's van www.newscollector1.blogspot.com is het plaatsen van een link noodzakelijk. Het beste is naar het bericht waar de foto's staan of naar www.newscollector1.blogspot.com " Het schijnt deze niet duidelijk te zijn dat deze regel nageleefd wordt hier. We zullen ook om die reden juridisch advies inwinnen de komende week.


Tenzij we merken dat het forum van mokkels.nl de hier geldende regels respecteert. Ze kunnen met de grote media afspraken hebben. Dat wil niet zeggen dat ze onze regels en mededelingen niet hoeven na te komen.


Zie nu ook dat de gebruiker Oeds melding maakt van het plaatsen van linken naar www.newscollector1.blogspot.com Het zou mevrouw Oeds sieren als hij leert lezen en regels te respecteren ook van andere internet media. Als hij dit niet wil of kan dan kan deze persoon beter stoppen met zijn online activiteiten. Daarbij komt nog dat Oeds geen bron meldingen plaats terwijl de fotograaf bekend is. Over slecht handelen gesproken.


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten