175 g zelfrijzend bakmeel
1 tl bakpoeder
½ tl zeezout
1 ei
1 ½ dl melk
100 g zachte geitenkaas
30 g uitgebakken magere spekreepjes
50 g noten naar keuze, fijngehakt
10 sweet peppers, in stukjes gesneden
2 lente-uitjes, in dunnen ringetjes
2 tl Dijon mosterd
2 à 3 tl Tabasco Rode Pepersaus
versgemalen peper en zout
100 g belegen kaas, geraspt
kleine muffinvormpjes
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel, bakpoeder, zeezout, het ei en de melk.
- Voeg de geitenkaas, spekreepjes, paranoten, sweet peppers, lente-uitjes, mosterd en Tabasco Rode Pepersaus erbij en meng alles goed door elkaar met een spatel.
- Vet de muffin (cake) vormpjes in en schenk het beslag erin.
- Strooi wat peper, zout en wat geraspte kaas erop.
- Bak de muffins in het midden van de voorverwarmde oven in ±25 minuten gaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten