maandag 2 juli 2012

Maaltijdsalade met lauwwarme geitenkaas, spek en honing

Benodigdheden
300 g zachte geitenkaas
3 el vloeibare honing
250 g plakken bakbacon
2 zakken gemengde sla
2 rode uien, fijngesnipperd
6 el honing-mosterddressing
75 g pecan- of walnoten
1 donkerbruin stokbrood
Bereiding
  • Verwarm de grill voor op 220 ˚C.
  • Doe de geitenkaas in een ovenvast schaaltje, schenk de honing erover en zet ± 8 min. onder de grill tot de kaas begint te kleuren.
  • Doe de sla in een grote kom met de rode ui, de dressing en de noten.
  • Meng alles goed door elkaar.
  • Verdeel de salade over 4 diepe borden en verdeel de geitenkaas erover.
  • Serveer deze heerlijke eenvoudige salade met het brood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten