zaterdag 8 december 2012

Helaas

Helaas door tijd gebrek en wijzigingen in de werkrelaties komt www.newscollector1.blogspot.nl en www.newscollector1.blogspot.com er voorlopig anders uit te zien. Daarbij stopt de picture of the day. Helaas stopt de massa posting aan begin van de maand.
Helaas stopt de dagelijkse update van bezoekers aantallen en reacties op berichten en reacties. Wel zal er via de mogelijkheid om berichten te plannen dagelijks minimaal 1 bericht verschijnen. Dit zijn dan gedichten, bureaubladen, weetjes, funny foto's of karikaturen en/of tekeningen.
Helaas gaan de nieuwe ideeën de koelkast in en gaan de samenwerkingen in afgebouwde vorm verder. Helaas is het niet anders na jaar op de nieuwe locatie weer een grote verandering. Dit na een moeizame start.
Helaas is het ook het einde aan de maandelijks stijgende bezoekers aantallen met een uitschieter. Helaas is er hopelijk in de toekomst weer meer tijd voor www.newscollector1.blogspot.nl en www.newscollector1.blogspot.com
Helaas is er de hoop dat dit niet het begin van het einde is. Helaas is dit mogelijk een mogelijkheid om te verbeteren en te groeien in kwaliteit.
Helaas zal het stoppen van picture of the day ook het einde zijn van picture of the day. Helaas zal daar ook niks nieuws voor komen. Helaas ook het laatste bericht van eigenhand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten