maandag 29 oktober 2012

Naanbrood met geitenkaas (2 personen)


2 naanbroden
2 stukken geitenkaas
olijfolie
peper
zout
citroensap
½ theelepel honing
1 avocado
50 gram rucola(salade)
2 takjes koriander
2eetlepels (gerookte) zoute amandelen

Verwarm degrill van de oven voor. Leg op elk stuk naanbrood een stuk geitenkaas. Maak een dressing van olijfolie, citroensap, honing, peper en zout. Halveer de advacado, verwijder schil en pit en snijd de helften in plakken. Besprenkel ze met citroensap. Schuif de naanbroden met geitenkaas onder de grill en laat de kaas mooi gratineren. Maak intussen de sla met de korianderblaadjes aan met de dressing. Hak de noten grof. Neem het naanbrood uit de oven en leg op een bord. Schik de aangemaakte sla naast de geitenkaas en leg daarop de plakken avocado. Bestrooi met de amandelen.

Bereidingstijd: circa 20 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten