woensdag 17 oktober 2012

Zomertaartjes (6 personen)

150 milliter Griekse yoghurt
150 gram mascarpone
2 zakjes vanillesuiker
6 eenpersoons kant-en-klare taartbodems
250 gram frambozen
poedersuiker


Meng de yoghurt met mascarpone en vanillesuiker en verdeel dit mengsel over de taartbodems. Verdeel daarover de frambozen en bestrooi met poedersuiker.
Kies voor de volgende vullingen:

Bananenvulling: plakjes banaan besprenkeld met 2 eetlepels citroensap, gemengd door 200 ml stijfgeklopte slagroom met 1 zakje vanillesuiker. Verdeel dit over de taartbodems en strooi er geroosterde geschaafde amandelen over.

Ook lekker: een kersentaartje met vulling van slagroom stijfgeklopt met cacaopoeder, met uitgelekte kersen erop en bestrooid met chocoladekrullen.

Bereidingstijd: circa 15 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten