donderdag 8 november 2012

Paasroerei in paprika (4 personen)

- 4 eieren M
- 2 gehalveerde schoongemaakte rode paprika’s,
- 4 eetlepels kippenbouillon of water
- zout en peper 
- eikruiden
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel fijngehakte tuinkruiden zoals kervel, selderij en bieslook 
- 1 eetlepel koks- of slagroom
- 4 toefjes peterselie 
- Paasgarnering


Neem de eieren uit het doosje in de koelkast. Gaar de paprika’s in een pan met kokend water. Laat ze daarna goed uitlekken. Klop de eieren los met de bouillon, zout en peper.
Verwarm de olie in een pan. Giet het eimengsel hierin en maak roerei. Voeg de kruiden en de room toe. Vul de paprika’s met het roerei en garneer met de peterselie.
Voeg een extra Paasgarnering toe. Lekker met Pasen bij het ontbijt, Paasbrunch, lunch of warme maaltijd.

Bereidingstijd: circa 30 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten