dinsdag 31 juli 2012

Fritatta

Benodigdheden
3 el olijfolie
350 g aardappelschijfjes
6 eieren
2 el melk
versgemalen peper
1 zakje kruidenmix voor Boerenomelet
150 g diepvries tuinerwtjes
100 g oude kaas, geraspt
brood
75 g veldsla
Bereiding
  • Verwarm in een grote koekenpan de olijfolie.
  • Voeg de aardappels toe en bak deze op een hoog vuur, al omscheppend, in ±10 minuten goudbruin,
  • Klop in een kom de eieren los met de melk, de peper en de kruidenmix.
  • Voeg de tuinerwtjes en de kaas toe en schep goed om.
  • Schenk het eimengsel bij de aardappels.
  • Laat de boerenomelet op een laag vuur in ±15 minuten stollen.
  • Serveer de boerenomelet met lekker brood en wat sla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten