donderdag 19 juli 2012

Pasta met kabeljauw

Benodigdheden
Bertolli olijfolie Classico
2 rode uien, gesnipperd
1 rode paprika, in stukjes gesneden
1 gele paprika, in stukjes gesneden
Bertolli Rustico Rode & Gele paprika
Iglo kabeljauwfilets (diepvries)
300 g volkoren pasta
Bereiding
  • Zet een pan met een ruime hoeveelheid water op en breng aan de kook. Voeg de pasta toe en kook vervolgens ‘al dente’.
  • Verwarm in een pan 2 el olijfolie, fruit hierin de rode ui en de paprika’s. 
  • Voeg de pastasaus toe en verwarm 5 minuten op een hoog vuur.
  • Voeg na 5 minuten de kabeljauwfilets toe en stoof op een laag vuur, met het deksel op de pan, in 20 minuten de vis gaar.
  • Serveer de pasta apart van de saus. Lekker met een groene salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten