Benodigdheden
125 ml room
700 g voorgekookte aardappelschijfjes
400 g spinazie , diepvries
150 g blauwe kaas
beetje olie of boter (invetten ovenschaal) Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200ºC (hete lucht 180ºC).
- Laat de spinazie ontdooien.
- Verdeel de (uitgelekte) spinazie over de bodem van een ingevette ovenschaal en verkruimel de blauwe kaas erboven.
- Verdeel de aardappelschijfjes over de schotel.
- Schenk er de room over de laag aardappelschijfjes en zorg ervoor dat alle aardappels in de saus liggen.
- Plaats de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en laat deze gedurende 40 minuten garen.
- Prik even met een vork in de aardappelschijfjes of ze gaar zijn.
- Laat de schaal voor serveren 5 minuten afkoelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten