8 plakjes diepvriesbladerdeeg
300 gram kabeljauwfilet (of andere witte vis)
2 sjalotjes
2 eetlepels gehakte peterselie
1 volle eetlepel mosterd
1 eidooier
1 ei
zout, peper
Verwarm de oven voor op 200 graden celcius. Laat het bladerdeeg ontdooien.Snijd de vis in kleine blokjes. Pel en snijd de sjalotjes zo fijn mogelijk. Meng in een kom vis, mosterd, zout, peper, één eidooier, sjalotsnippers en peterselie. Leg op een met bakpapier bedekte bakplaat vier plakjes deeg en verdeel hierover het vismengsel. Laat de randen vrij en bestrijk deze met water.
Maak in de overige vier plakjes deeg schuin enkele inkepingen en leg de plakjes over de vulling heen en druk de randen op elkaar. Bestrijk de vispakketjes met de resterende losgeroerde eidooier en bak ze in ongeveer 25 minuten goudbruin en gaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten