4 tataartjes
300 gram fusilli (pasta)
1 eetlepel olie
450 gram tuinerwten fijn (diepvries)
125 milliliter Crème Fraîche
2tomaten, in kleine blokjes
zout
versgemalen peper
Kook de pasta beet
gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bestrijk de
tartaartjes dun met olie en bestrooi ze met peper en zout.
Verhit een grillpan
en bak de tartaartjes in 5 minuten aan beide kanten bruin, ze mogen
van binnen nog rosé zijn.
Giet de pasta af en
houd twee soeplepels kookvocht apart.
Verwarm in dezelfde
pan het kookvocht met de tuinerwten en de crème fraîche tot de
erwten frisgroen zien.
Breng op smaak met
zout en peper.
Schep de pasta door
de tuinerwtensaus, serveer met de gegrilde tartaartjes en strooi de
blokjes tomaat erover.
Bereidingtijd: circa 20 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten