zaterdag 8 december 2012

Tartaartjes met romige pasta (4 personen)


4 tataartjes
300 gram fusilli (pasta)
1 eetlepel olie
450 gram tuinerwten fijn (diepvries)
125 milliliter Crème Fraîche
2tomaten, in kleine blokjes
zout
versgemalen peper

Kook de pasta beet gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bestrijk de tartaartjes dun met olie en bestrooi ze met peper en zout.
Verhit een grillpan en bak de tartaartjes in 5 minuten aan beide kanten bruin, ze mogen van binnen nog rosé zijn.
Giet de pasta af en houd twee soeplepels kookvocht apart.
Verwarm in dezelfde pan het kookvocht met de tuinerwten en de crème fraîche tot de erwten frisgroen zien.
Breng op smaak met zout en peper.
Schep de pasta door de tuinerwtensaus, serveer met de gegrilde tartaartjes en strooi de blokjes tomaat erover.

Bereidingtijd: circa 20 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten