woensdag 3 oktober 2012

Paassalade met eieren (4 personen)

4 eieren M
2 gehalveerde schoongemaakte rode paprika’s,
4 eetlepels kippenbouillon of water
zout en peper 
eikruiden
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel fijngehakte tuinkruiden zoals kervel, selderij en bieslook 
1 eetlepel koks- of slagroom
4 toefjes peterselie 
Paasgarnering


Neem de eieren uit het doosje in de koelkast. Gaar de paprika’s in een pan met kokend water. Laat ze daarna goed uitlekken. Klop de eieren los met de bouillon, zout en peper.
Verwarm de olie in een pan. Giet het eimengsel hierin en maak roerei. Voeg de kruiden en de room toe. Vul de paprika’s met het roerei en garneer met de peterselie.
Voeg een extra Paasgarnering toe. Lekker met Pasen bij het ontbijt, Paasbrunch, lunch of warme maaltijd.

Bereidingstijd: circa 35 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten