2 naanbroden
2 stukken geitenkaas
olijfolie
peper
zout
citroensap
½ theelepel honing
1 avocado
50 gram rucola(salade)
2 takjes koriander
2eetlepels (gerookte) zoute
amandelen
Verwarm degrill van
de oven voor. Leg op elk stuk naanbrood een stuk geitenkaas. Maak een
dressing van olijfolie, citroensap, honing, peper en zout. Halveer de
advacado, verwijder schil en pit en snijd de helften in plakken.
Besprenkel ze met citroensap. Schuif de naanbroden met geitenkaas
onder de grill en laat de kaas mooi gratineren. Maak intussen de sla
met de korianderblaadjes aan met de dressing. Hak de noten grof. Neem
het naanbrood uit de oven en leg op een bord. Schik de aangemaakte
sla naast de geitenkaas en leg daarop de plakken avocado. Bestrooi
met de amandelen.
Bereidingstijd: circa 20 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten