4 eieren
3/4 liter runderbouillon (van tabletten)
1 takje rozemarijn of 1 eetlepel diepvriesrozemarijn
2 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook
4 boterhammen, zonder korst
4 eetlepels geraspte
parmezaanse kaas
Kook de eieren 7 minuten, pel en halveer ze.
Breng de bouillon met de rozemarijn aan de kook. Houd de bouillon tegen de kook aan. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Fruit het geperste teentje knoflook hierin en bak de boterhammen aan beide kanten lichtbruin. Verdeel de boterhammen over diepe borden. Leg op elke boterham een half ei. Vul het bord met bouillon en strooi er geraspte kaas over.
Suggestie:
Leg op de gebakken boterham een plak tomaat. Klop 4 eieren
los en klop dit mengsel met een garde door de hete bouillon.
Bereidingstijd: circa 25 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten