4 casselerribs
600 gram krieltjes
4 eetlepels olijfolie
500 gram wortels, panklaar
water
60 gram boter
4,5 eetlepel honing
2 eetlepels gladde mosterd
paar druppels citroensap
zout
Verhit 2 eetlepels
olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de krieltjes aan
beide kanten bruin en gaar.
Bak de casselerrib
circa 3 minuten per kant neem uit de pan en houd ze warm.
Kook de wortels in
het water met zout in circa 10 minuten beetgaar en giet ze af.
Schep 2,5 eetlepel
honing en de boter erdoor en verwarm de worteltjes op een laag vuur
totdat de suiker gesmolten is en als een mooi glanzend laagje om de
worteltjes zit.
Vermeng de gladde
mosterd, met 2 eetlepels honing en 2 eetlepels olijfolie en voeg op
het laatst nog een paar druppels citroensap een een beetje zout eraan
toe.
Bereidingstijd: circa 25 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten