Dit vegetarische
stamppotje wordt geserveerd met noten. Kies bij voorkeur ongezouten
cashewnoten. Hier komt de smaak van e noten beter bij naar voren dan
bij gezouten noten. Rooster de noten even in de koekenpan, voor ze
over de stamppot worden gestrooid.
2 grote struiken broccoli
1,5 kilogram aardappels
boter of magerine
scheut melk
2 theelepels Dijon mosterd
water
tabasco naar smaak
100 gram geraspte oude kaas
250 gram cashewnoten
Schil de aardappels
en kook ze gaar in water met zout. Maak de broccoli schoon en verdeel
de groente in roosjes. Kook de roosjes gaar. Giet de aardappels en
groente af en stamp beide door elkaar onder de toevoeging van boter
of magerine en melk. Breng op smaak met mosterd, geraspte kaas en
enkele druppels tabasco. Rooster de cashewnoten intussen kort in de
koekenpan. Serveer de stamppot bestrooid met cashewnoten.
Bereidingstijd: circa 45 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten