4 plakken spek, uitbakken
4 eieren gekookt
1 zak mesclun-salade
4 tomaten
4 tot 8 plakjes zachte geitenkaas
(Chèvre)
4 plakken boerenham
8 sneetjes zuurdesembrood
1 pot aïoli
zwarte peper uit de molen
Snijd de tomaat in
partjes het vel.
Snijd de gekookte
eieren in plakjes
Neem een snee brood
en smeer de bovenkant in met wat aïoli.
Doe er wat sla op.
Leg er volgens wat
plakje ei op.
Daar bovenop een
plak ham.
Smeer de plak in
metmet wat aïoli.
Leg de tomaat erop.
Maal er naar smaak
wat peper erover.
Leg er een plak
spek op.
Daar bovenop 1 of 2
plakjes geitenkaas.
Leg er nog wat sla
op en als laatste een snee zuurdesembrood, aan de binnenkant
ingesmeerd met aïoli.
Steek een prikker
erdoor, zodat de sandwich niet uit elkaar valt.
Bereidingstijd: circa 30 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten