vrijdag 28 september 2012

Clubsandwich (4 personen)


4 plakken spek, uitbakken
4 eieren gekookt
1 zak mesclun-salade
4 tomaten
4 tot 8 plakjes zachte geitenkaas (Chèvre)
4 plakken boerenham
8 sneetjes zuurdesembrood
1 pot aïoli
zwarte peper uit de molen

Snijd de tomaat in partjes het vel.
Snijd de gekookte eieren in plakjes
Neem een snee brood en smeer de bovenkant in met wat aïoli.
Doe er wat sla op.
Leg er volgens wat plakje ei op.
Daar bovenop een plak ham.
Smeer de plak in metmet wat aïoli.
Leg de tomaat erop.
Maal er naar smaak wat peper erover.
Leg er een plak spek op.
Daar bovenop 1 of 2 plakjes geitenkaas.
Leg er nog wat sla op en als laatste een snee zuurdesembrood, aan de binnenkant ingesmeerd met aïoli.
Steek een prikker erdoor, zodat de sandwich niet uit elkaar valt.

Bereidingstijd: circa 30 minuten 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten