vrijdag 7 september 2012

Gegratineerde zeewolf uit de oven (4 personen)


Ingrediënten
4 stukken zeewolffilet (à 150 gram)
sap van een halve citroen
2 sneetjes oud witbrood
100 gram zachte geitenkaas
2 eetlepels zachte mosterd
200 ml kookroom
2 eetlepels bieslook (fijngeknipt)
2 eetlepels olijfolie
zout en versgemalen peper


Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Wrijf de stukken vis in met citroensap, zout en peper en laat ze even liggen. Verkruimel het brood heel fijn in de keukenmachine. Verkruimel ook de geitenkaas. Meng de mosterd door de room. Vet een niet te grote, lage ovenschaal in en leg de stukken vis erin. Schenk de room erover en verdeel hierover de geitenkaas, bieslook en het broodkruim. Sprenkel de olijfolie erover. Schuif de schaal in het midden van de oven en bak de vis in 15-20 minuten goudbruin en gaar.

Bereidingstijd: circa 25 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten