Een blog over grappen, grollen en serieuze zaken. Gestopte presentatrice's en het nieuws wat raakt wordt hier besproken. Natuurlijk de funny afkortingen niet vergeten. Natuurlijk ook een beschrijving van mijn bouw van Admiral Nelson HMS Victory.
dinsdag 4 september 2012
Kipgerecht in een dikke saus (4 personen)
- 4 kippenpoten
- 150 gram pindakaas
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 blikje tomatenpuree
- olie
- nootmuskaat
- 2 deciliter bouillon
Leg de kippenpoten in een pan en voeg de bouillon toe. Een beetje zout, de knoflook en de nootmuskaat toevoegen. Laat dit een uur marineren, snipper ondertussen de ui. Braad de kip in de olie. Als de kip klaar is, deze uit de pan nemen en de ui fruiten. De tomatenpuree en de pindakaas toevoegen en deze heel even mee verhitten. Dan de marinade erdoorheen roeren zodat een dikke saus ontstaat. De kippenpoten in de saus leggen en nog 20 minuten laten sudderen.
Bereidingstijd: circa 30 minuten
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten