zondag 7 oktober 2012

Mexicaanse eierwraps (4 personen)

8 eieren
4 Mexicaanse maïstortilla’s (kant-en-klaar)
2 eetlepels maïsolie
4 eetlepels melk
4 eetlepels Mexicaanse salsa saus
¼ krop ijsbergsla in reepjes
2 vleestomaten in plakjes
½ komkommer in blokjes


Verwarm de tortilla’s zoals beschreven op de verpakking. Verwarm de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Klop de eieren los met de melk en de saus. Giet het eiermengsel in de pan, bak de eierkoek goudbruin en keer de eierkoek om. Bak ook de andere zijde goudbruin en laat de eierkoek op een plank glijden. Snijd de eierkoek in dikke repen en voeg de sla, de tomaat en de komkommer toe. Verdeel dit eiermengsel over de tortilla’s. Rol op tot een wrap en serveer direct. Lekker met bruine bonen en een gemengde salade.

Bereidingstijd: circa 30 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten