4 eetlepels arachide- of
zonnnenbloemolie
2 uien gesnipperde
2 teentjes knoflook
1 rode en 1 groene paprika, zonder
zaadjes, in repen
200 gram kastanje champignons
1 blik kapucijners uitgelekt
1 blik gepelde tomaten op sap
1 theelepel chilipoeder of
paprikapoeder
2 eetlepels gehakte peterselie
Verhit de olie en
fruit hierin de uien en knoflook. Schep de paprika-repen erdoor en
bak ze 5 minuten. Borstel of veeg de paddenstoelen schoon, halveer
eventueel de grote exemplaren. Voeg ze bij het paprikamengsel en bak
3 minuten.
Schep de
kapucijners en tomaten met sap erdoor en verwarm zonder te koken
zodat de tomaten heel blijven. Maak op smaak met chilipoeder of
paprikapoeder. Bestrooi het gerecht met peterselie.
Bereidingstijd: circa 25 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten