maandag 8 oktober 2012

Zeebaarsfilet met mosterdglazuur (4 personen)

4 zeebaarsfilets met huid (à 200 gram)
zwarte peper (versgemalen)
zeezout (gemalen)
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepes grove mosterd
2 eetlepels citroensap
1 eetlepel dille (gehakt)
1 eetlepel bruine basterdsuiker
enkele takjes trostomaten


Bestrooi de zeebaarsfilets met peper en zout. Meng olijfolie met mosterd, citroensap, dille en bruine basterdsuiker. Bestrijk de vis licht met dit mengsel. Leg de zeebaars met de huidzijde op het rooster van de barbecue of gebruik een grillpan. Rooster de vis 12-15 minuten afhankelijk van de dikte en bestrijk deze tijdens het roosteren met mosterdglazuur. Leg als de vis te donker wordt een stukje aluminiumfolie onder de vis op het rooster. Leg de trostomaten ernaast op het rooster en laat ze garen.

Bereidingstijd: circa 30 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten