woensdag 7 november 2012

Fingerfood – Hartig Eihapje met bruschetta (24 personen)

8 eieren
3 el. rode bruschetta
Zout, peper of eikruiden naar smaak
6 sneetjes wit of bruin casinobrood 
Kappertjes of plakjes olijf 
Peterselie


Kook de eieren hard op de bekende wijze, laat schrikken en pel ze. Prak vervolgens de eieren fijn met een vork in een diep bord. Voeg de bruschetta, zout en peper toe en meng dit. Steek figuurtjes als hartjes, ruitjes of rondjes uit het brood. Bestrijk met het eimengsel en garneer.

Varieer en meng door het eimengsel:
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
1 eetlepel fijngemalen lente-ui en 25 g gerookte zalm
1 eetlepel tomatenpuree en gemalen peper
1 eetlepel fijngemalen gerookte kip en 1 theelepel mierikswortelsaus

Bereidingstijd: circa 25 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten