2 blikken zalm à 200 gram
300 gram penne rigate
300 gram broccoli, in kleine roosjes
3 bosuitjes
4 tomaten
200 gram hüttenkäse
2-3 eetlepels basilicum (fijngehakt)
75 gram geraspte kaas
zout, versgemalen zwarte peper
Verwarm de oven voor op 200 graden ºC.
Kook de penne en broccoli in ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar. Snijd intussen de bosuitjes in dunne ringetjes en de tomaten in stukjes. Giet de zalm af en verwijder de velletjes en graatjes. Verdeel de zalm in stukjes. Giet de pasta met broccoli af en meng de zalm, uiringetjes, tomaat, hüttenkäse en basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Doe dit mengsel over in een lage ovenschaal en strooi de kaas erover. Schuif de schaal in de oven en laat de penne met zalm in 15 minuten door en door warm worden en laat de kaas smelten.
Bereidingstijd: circa 30 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten