250 gram zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
2 deciliter melk
1 ei
5 eetlepels gesmolten boter
100 gram geraspte oude Boerenkaas
1 eetlepel fijngehakte bieslook
versgemalen peper
snufje nootmuskaat
Verwarm de oven
voor op 200 graden celcius.
Zeef het
zelfrijzend bakmeel samen met de bakpoeder en het zout boven een kom.
Klop het ei los
samen met de melk, de gesmolten boter en de geraspte kaas. Meng dit
met een garde door het gezeefde bakmeel tot een glad beslag.
Maak het verder op
smaak met de bieslook, versgemalen peper en nootmuskaat.
Vul de
cake/muffinvormpjes met het beslag. Bak de muffins in het midden van
de voorverwarmde oven in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.
Serveer de
kaasmuffins bij voorkeur direct.
Bereidingstijd: circa 45 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten