4 schouderkarbonades
4 lente-/bosuitjes
1 eetlepel arachideolie of
zonnebloemolie
2 eetlepels sesamzaad
voor de marinade:
1 teentje
knoflook, geperst
4 eetlepels
ketjap
1 eetlepel
honing
2 eetlepels
sesam- of wokolie
1 theelepel
gemberpoeder
2 theelepels
sambal oelek
Meng de ingrediënten voor de marinade en leg de karbonades hier
minimaal 30 minuten in.
Haal het vlees uit de marinade en dep het droog.
Bestrijk de bosui met olie.
Verhit een grillpan of anti-aanbak koekenpan en rooster hierin de
karbonades 5-6 minuten per kant.
Leg de laatste 3 minuten de bosuitjes erbij.
Rooster intussen het sesamzaad in een droge hete koekenpan.
Bestrooi de geroosterde karbonades met sesamzaad en serveer de bosui
erbij.
Bereidingstijd:
circa (minimaal) 50 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten