vrijdag 2 november 2012

Tilapia met tomatensalsa en courgette (4 personen)


400 gram tilapiafilet
2 courgettes
1 rode ui
2 pruimtomaten (pomodori)
50 gram chilisaus
1 takje koriander
limoensap
olijfolie en/of boter
peper
zout

Verdeel de tilapiafilets in porties van 25 gram, peper en zout ze en sprenkel er een paar druppels limoensap over.
Bak de filetjes in de boter of op de grillplaat en laat ze afkoelen.

Snijd de rode ui fijn en fruit deze in een beetje olie.
Voeg in kleine stukjes gesneden tomaat toe (zonder de zaadlijsten), het sap van 1/8 limoen en fijngesneden koriander. Laat afkoelen.
Snijd een courgette met behulp van een kaasschaaf in lange, dunne plakken. Grill deze kort op de grillplaat en strooi er dan versgemalen peper en zout over.
Leg de courgetteslierten op een bord en doe een beetje salsa erop. Leg een filetje erop en rol op. Vastzetten met een prikker.

Bereidingstijd: circa 30 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten