400 gram tilapiafilet
2 courgettes
1 rode ui
2 pruimtomaten (pomodori)
50 gram chilisaus
1 takje koriander
limoensap
olijfolie en/of boter
peper
zout
Verdeel de
tilapiafilets in porties van 25 gram, peper en zout ze en sprenkel er
een paar druppels limoensap over.
Bak de filetjes in
de boter of op de grillplaat en laat ze afkoelen.
Snijd de rode ui
fijn en fruit deze in een beetje olie.
Voeg in kleine
stukjes gesneden tomaat toe (zonder de zaadlijsten), het sap van 1/8
limoen en fijngesneden koriander. Laat afkoelen.
Snijd een courgette
met behulp van een kaasschaaf in lange, dunne plakken. Grill deze
kort op de grillplaat en strooi er dan versgemalen peper en zout
over.
Leg de
courgetteslierten op een bord en doe een beetje salsa erop. Leg een
filetje erop en rol op. Vastzetten met een prikker.
Bereidingstijd: circa 30 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten