4 artisjokken
1 courgette
1 wortel
1 aubergine
½ rode ui, fijngesneden
wat peultjes
wat doperwten
1 rode paprika
250 gram blauw schimmelkaas
zout
zwarte peper uit de molen
olijfolie
Kook de artisjokken
in ruim water.
Pel ze tot je de
harten overhoudt. (Gooi de blaadjes niet weg.)
Verwijder de
zaadlijsten van de paprika.
Snijd courgette,
aubergine en wortel in dunne plakken.
Leg ze met wat zout
en peper onder de grill.
Grill de schil van
de paprika
Leg een paar
plakken courgette en aubergine op de artisjokharten.
Leg er wat peultjes
en doperwten op.
Leg er daarna de
gegrilde paprika en de wortel erop.
Strooi er naar
smaak zout en peper over.
Strooi daarna wat
fijngesneden ui erover en brokkel ten slotte de blauwschimmelkaas
erover.
Besprenkel de
pizza's met wat olijfolie en schuif ze onder de grill.
Bereidingstijd: circa 45 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten