vrijdag 2 november 2012

Vegetarische pizza's


4 artisjokken
1 courgette
1 wortel
1 aubergine
½ rode ui, fijngesneden
wat peultjes
wat doperwten
1 rode paprika
250 gram blauw schimmelkaas
zout
zwarte peper uit de molen
olijfolie

Kook de artisjokken in ruim water.
Pel ze tot je de harten overhoudt. (Gooi de blaadjes niet weg.)
Verwijder de zaadlijsten van de paprika.
Snijd courgette, aubergine en wortel in dunne plakken.
Leg ze met wat zout en peper onder de grill.
Grill de schil van de paprika
Leg een paar plakken courgette en aubergine op de artisjokharten.
Leg er wat peultjes en doperwten op.
Leg er daarna de gegrilde paprika en de wortel erop.
Strooi er naar smaak zout en peper over.
Strooi daarna wat fijngesneden ui erover en brokkel ten slotte de blauwschimmelkaas erover.
Besprenkel de pizza's met wat olijfolie en schuif ze onder de grill.

Bereidingstijd: circa 45 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten